Zendingen en retourzendingen


Verzending Binnenland

Wij maken voor de verzending van onze producten gebruik van koeriersdiensten. Alle producten die u op Magicoil.nl besteld worden aangetekend verzonden. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00u geplaatst zijn worden nog dezelfde dag verzonden. Dit betekent dat u uw bestelling over het algemeen de volgende dag in huis hebt.
 

Verzending Buitenland

De producten die u vindt op Magicoil.nl worden legaal geproduceerd in de Europese Unie. Wanneer u bestelt vanuit het buitenland gaat u dan altijd zelf na wat de wetgeving in uw land is omtrent de producten die op Magicoil.nl worden aangeboden. Het is voor ons niet mogelijk om altijd volledig op de hoogte te zijn van de (zich wijzigende) regels omtrent onze producten in het buitenland. De volledige verantwoordelijkheid voor de afname van deze producten ligt dan ook bij de afnemer zelf. De afnemer dient zich, alvorens onze producten vanuit het buitenland te bestellen, ervan te vergewissen dat de goederen legaal geïmporteerd kunnen worden in het land waarnaar de bestelling moet worden verstuurd.
 
Een indicatie van de levertijden naar het buitenland zijn als volgt*. 
3-6 werkdagen : Duitsland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland, Noorwegen
4-6 werkdagen : Spanje, Italië, Tsjechië, Hongarije, Polen, Slowakije, Slovenië
4-7 werkdagen : Griekenland, Roemenie, Bulgarije
6+  werkdagen : Turkije, Verenigde Staten, Canada
 
*Aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend.
 

Retournering

Producten kunnen geretourneerd worden mits de verpakking ongeopend/verzegeld is. Na ontvangst ontvangt u volledige restitutie van het aankoopbedrag. Zie de sectie Klachten en Retouren voor meer informatie over hoe u uw product kunt retourneren.