Analyses Er zijn geen producten in deze categorie.

Of je een olie nu op het internet koopt, zelf maakt of van iemand krijgt, absolute zekerheid over de inhoud van het product heb je niet. In onze webshop bieden wij daarom analyses aan die uitgevoerd worden in een professioneel en gespecialiseerd laboratorium. U vindt bij ons analyses op actieve bestanddelen en op allerlei vervuilers, zoals pesticiden, zware metalen en residuen van oplosmiddelen. Nadat deze analyses zijn uitgevoerd heeft u zekerheid over de veiligheid van uw product en weet u hoe u kunt doseren.

NB: Tijdelijk zijn onze analyses niet beschikbaar. We werken er hard aan u hier op korte termijn weer mee van dienst te kunnen zijn. 


Actieve bestanddelen - Analyse

Voor de hand liggend misschien, maar om zeker te weten dat een product geschikt is voor de toepassing die u voor ogen hebt is het noodzakelijk om te weten of de actieve bestanddelen die in uw product zouden moeten zitten er ook daadwerkelijk inzitten. Daarnaast is de concentratie van de verschillende bestanddelen essentieel om de juiste dosis te kunnen bepalen. Tot slot is de verhouding waarin actieve bestanddelen aanwezig zijn van belang voor de werkzaamheid van het middel. Na een analyse op actieve bestanddelen heeft u al deze informatie tot uw beschikking.


Pesticiden (bestrijdingsmiddelen) - Analyse

Uw olie wordt bereid uit een natuurlijk product. Maar hoe is dat natuurlijke product tot stand gekomen? Vaak gebruiken telers pesticiden om hun oogst te beschermen tegen allerlei ongedierte en schimmels. Een te hoge concentratie pesticiden in een product is schadelijk voor de gezondheid. Met een analyse op pesticiden komt u erachter in hoeverre er pesticiden in uw product aanwezig zijn.


Zware metalen - Analyse

De plek waarop een gewas gekweekt wordt heeft invloed op de samenstelling van dat gewas. Als er op deze plek zware metalen in de grond zitten zijn deze ook terug te vinden in uw product. Een te hoge concentratie zware metalen binnenkrijgen is schadelijk voor de gezondheid. Na een analyse weet u precies hoe hoog de concentraties van verschillende zware metalen zijn.


Residuen van oplosmiddelen - Analyse

Om een olie te extraheren uit ruw materiaal worden vaak oplosmiddelen gebruikt, met name door particulieren. Residuen van deze oplosmiddelen kunnen achterblijven in het eindproduct, welke eveneens risico’s met zich meebrengen voor de gezondheid. Een analyse op deze residuen geeft uitsluitsel.


Combi - Analyse

Het combineren van meerdere van de hierboven besproken analyses levert een aantrekkelijke korting op. Bekijk ons producten Combi – Analyse en Combi Plus – Analyse.NB: Tijdelijk zijn onze analyses niet beschikbaar. We werken er hard aan u hier op korte termijn weer mee van dienst te kunnen zijn.