Procare Nutraceuticals op Internationaal Therapeut

Procare Nutraceuticals op Internationaal Therapeut

Het weekend van 18 en 19 november stond Procare Nutraceuticals op Internationaal Therapeut in Houten, onder andere om zijn nieuwe doseersysteem te presenteren.

Internationaal Therapeut (IT) is een grote vakbeurs voor therapeuten die jaarlijks plaatsvindt. De beurs wordt voornamelijk bezocht door allerlei therapeuten, maar trekt ook veel particuliere geïnteresseerden aan.

Procare Nutreceuticals heeft de gelegenheid aangegrepen voor de kick-off van een aantal op stapel staande vernieuwingen aan zijn producten.


Wat is er gepresenteerd op Internationaal Therapeut?

Ten eerste: het nieuwe doseersysteem, dat kon rekenen op veel positieve reacties. Met het doseerspuitje kan gemakkelijk in één keer de juiste dosis uit het flesje opgezogen worden. Andere voordelen zijn dat er nog nauwelijks verlies is van kostbare CBD-olie, omdat het flesje helemaal leeggetrokken kan worden. Bij de veelgebruikte druppelaar kan er tot wel 15% in het flesje achterblijven. Ook het probleem van druppelaars die gaan “zweten” is hiermee verleden tijd. Lees ons volledige artikel over het nieuwe doseersysteem voor een uitgebreide uitleg over hoe het spuitje gebruikt wordt.

Naast het nieuwe doseersysteem is er een mooi nieuw doosje geïntroduceerd, zodat het flesje CBD-olie, de bijsluiter en het doseerspuitje netjes met elkaar verpakt kunnen worden.

Tot slot konden bezoekers van de IT-beurs de analyserapporten van New Agro Research inzien en verifiëren dat de inhoud van hun flesje overeenkomt met de specificatie van de ingrediënten op het etiket.

Procare Nutraceuticals is erg verheugd met de grote belangstelling die er op de IT-Beurs was voor zijn (vernieuwde) producten. Bij deze worden alle therapeuten en andere bezoekers hartelijk gedankt voor de inspirerende gesprekken die zijn gevoerd.

Bent u op de IT-Beurs geweest? Deel dan uw ervaring via een comment onder dit artikel!

Leave a reply